Участь у тренінгу «ЕНК: Робота з Журналом оцінок та швидке оцінювання виконаних завдань»

14 лютого 2023 року викладачі факультету взяли участь у тренінгу «ЕНК: Робота з Журналом оцінок та швидке оцінювання виконаних завдань» (онлайн).

В умовах війни, під час вимушеного переходу на дистанційну форму навчання, в нашому Університеті Грінченка особлива увага приділяється підвищенню рівня цифрової компетентності викладачів. Адже навчальні заняття в онлайн-форматі вимагають від викладачів нових компетентностей та психологічної готовності до використання цифрових технологій. Тому викладачі Університету долучаються до участі у відповідних тренінгах.

Модератор тренінгу Терлецька Тетяна Сергіївна, молодший науковий співробітник Центру технологій дистанційного навчання, розкрила процедуру  подання заявки на налаштування Журналу оцінок в ЕНК, особливості оцінювання різних видів діяльності, як здійснювати швидке оцінювання виконаних завдань, як згортати види діяльності у модулях, експортувати журнал оцінок, додавати види діяльності та ресурси в ЕНК, а також дала відповіді на багаточисельні запитання присутніх викладачів.

Дякуємо організаторам та модератору тренінгу за практичні поради, які обов’язково будуть  корисними під час дистанційної роботи в ЕНК.