Участь у тренінгу «Використання віртуальних лабораторій Labster під час навчання студентів»

15 лютого 2023 року викладачі факультету взяли участь у тренінгу «Використання віртуальних лабораторій Labster під час навчання студентів» (онлайн).

За сприяння МОН України наш Університет Грінченка отримав можливість долучитись до використання провідної платформи віртуальних лабораторій та інтерактивної науки «Labster». Платформа «Labster» містить близько 300 різних симуляцій тривалістю від 10 до 50 хв, які дозволять опанувати різноманітні теми під час проведення віртуального дослідження. Також Labster пропонує анімовані відео, що допомагають ознайомитись з різними процесами та явищами.

Модератор тренінгу Терлецька Тетяна Сергіївна, молодший науковий співробітник Центру технологій дистанційного навчання, розкрила, з якою метою можна використовувати цю віртуальну лабораторію, як її можна використовувати під час синхронного чи асинхронного навчання, розповіла, що під час проходження симуляції студенти можуть виконувати завдання, проходити тестування, знайомитися з теорією, а викладач може переглядати звіти щодо проходження студентами симуляцій, в яких відображається інформація щодо прогресу та оцінки кожного студента.

Дякуємо організаторам та модератору тренінгу за одержаний новий досвід, який обов’язково буде  корисний під час навчального процесу!