Вітаємо випускників-бакалаврів 2023 року!

23 червня 2023 року відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Фізична терапія, ерготерапія», «Фізичне виховання», «Тренерська діяльність з обраного виду спорту» та «Фітнес і рекреація».

Випускників привітали Олексій Борисович Жильцов, проректор з науково-методичної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, професор; Георгій Олегович Лопатенко, декан Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент; Олена Володимирівна Ярмолюк, завідувачка кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту, кандидатка наук з фізичного виховання і спорту, доцентка; Вікторія Вікторівна Білецька, завідувачка кафедри спорту та фітнесу, кандидатка наук з фізичного виховання і спорту, доцентка; Валентин Михайлович Савченко, завідувач кафедри фізичної терапії та ерготерапії, доктор медичних наук, професор.

Цінуємо можливість знову бачити студентів у стінах Університету! Щиро вітаємо випускників та бажаємо їм наснаги, професійних успіхів, творчості та здійснення мрій!