Навчальний тренінг у Цифровому Хабі

13 вересня 2023 року завідувач кафедри фізичної терапії та ерготерапії Валентин Савченко та доценти кафедри фізичної терапії та ерготерапії Олеся Тимчик та Євгенія Неведомська побували на тренінгу для опанування нових цифрових технологій.

Тренінг проводили Ірина Коваленко, завідувачка Цифрового хабу Університету Грінченка, Анастасія Тютюнник, молодший науковий співробітник Центру розвитку цифрової компетентності та Богдан Грицеляк, заступник завідувача з питань проектування Web-систем.

Під час тренінгу ознайомилися з навчальним простором Цифрового Хабу, нещодавно відкритого в нашому Університеті, та його можливостями під час навчального процесу як в режимі офлайн, так і онлайн. Побачили «розумну дошку», яка запам’ятовує всю інформацію під час роботи з нею, власноруч під керівництвом тренерів створювали мініатюрні голограми об’єктів. Неймовірно цікавою і пізнавальною була робота у віртуальних окулярах – складання з віртуальних складових частин скелет людини, занурення в макроскопічну будову серця, легень тощо.

Дякуємо організаторам Цифрового Хабу та тренерам, які сприяють підвищенню цифрової компетентності викладачів та розвитку цифровізації навчального процесу.