Навчальне заняття з дисципліни «Нормальна анатомія людини» в Цифровому хабі інноваційних рішень

06 жовтня 2023 року студенти 1 курсу освітньої програми Фізична терапія, ерготерапія Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту здійснили захоплюючу подорож у світ віртуальної реальності, яка розкрила перед ними нові можливості для вивчення анатомії людського тіла.

Під час заняття, разом із викладачем Євгенією Неведомською, доцентом кафедри фізичної терапії та ерготерапії, й у супроводі тренера Цифрового Хабу інноваційних рішень Ірини Коваленко, студенти активно долучилися до вивчення анатомії. Вони оточили себе тривимірним відображенням скелета людини та розпочали побудову цього складного пазла, кістка за кісткою.

Студенти не лише спостерігали за побудовою скелету, але й взаємодіяли з ним, встановлюючи кожну кістку у потрібне місце, з'ясовували її назву, функції та взаємозв'язки з іншими кістками. Ця взаємодія допомогла студентам краще зрозуміти будову та функції скелета людини.

Результати віртуальної побудови скелета були вражаючими. Студенти відзначили значний прогрес у засвоєнні матеріалу завдяки технологіям віртуальної реальності.
Запрошуємо викладачів та студентів різних освітніх програм для проведення навчальних занять у Цифровому хабі інноваційних рішень!