ІХ звітно-виборна конференція Футбольної Асоціації Студентів м. Києва

05 жовтня 2023 року в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова відбулася ІХ звітно-виборна конференція Футбольної Асоціації Студентів м. Києва. Завідувачку кафедри спорту та фітнесу Білецьку Вікторію Вікторівну було обрано до складу виконкому ФАСК.

На конференції була присутня Заступник Міністра молоді і спорту України Панченко Людмила Володимирівна, яка відзначила почесними грамотами Міністерства молоді і спорту України членів ФАСК.

Делегати конференції проаналізували діяльність асоціації за звітний період та визначили основні пріоритетні напрямки розвитку студентського футболу столиці. Делегати одностайно підтримали на посаду президента асоціації кандидатуру Місюри Вадима на новий пʼятирічний термін. Після доповіді Президента ФАСК Місюри Вадима та її обговорення рішенням конференції було створена робоча група з представників асоціації: науковців, завідувачів кафедр з фізичного виховання та тренерів, які мають опрацювати пропозиції, які прозвучали під час роботи конференції та розробити «Стратегією розвитку студентського футболу до 2028 року». З презентацією про діяльність «Фаск: цифри та факти /2018-2023/» можна ознайомитися за посиланням.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати й далі задля здоров'я та майбутнього нації!