Відкритий Всеукраїнський турнір з бадмінтону серед науково-педагогічних працівників ЗВО

14 жовтня 2023 року у навчально-спортивному комплексі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся відкритий  Всеукраїнський турнір з бадмінтону серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, присвячений 150-річчю Івана Боберського.

У змаганнях взяли участь 16 команд з різних міст України. Змагання відбувались у парній категорії, але також вперше організатори проведи ігри 3х3, де команди формувалися довільно жеребкуванням, незалежно від приналежності до закладу вищої освіти. Кожна гра була надзвичайно цікавою, видовищною та емоційною, а інтрига у фіналі трималась до останнього очка.

Від Університету Грінченка участь брав викладач кафедри спорту та фітнесу Домбровський Андрій Едуардович.

У парній категорії він змагався разом з Юрчишиним Ю.В. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка). У категорії 3х3 Добровський А.Е. змагався у складі збірної команди (Київський університет імені Бориса Грінченка – Хмельницький національний університет – Волинський національний університет імені Лесі Українки), яка посіла 4 місце.

Дякуємо всім учасникам змагань за чудову гру, а нашим мужнім Захисникам і Захисницям за можливість проводити такі турніри!