Збори трудового колективу факультету-2024

18 січня 2024 р. відбулися Збори трудового колективу Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, на яких декан Факультету - Лопатенко Георгій Олегович, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, представив звіт роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту за 2023 рік.

У звіті було представлено аналіз виконання пріоритетних завдань роботи Факультету за 2023 рік, показано результати вступної кампанії в умовах воєнного стану; підняте питання підвищення якості навчання студентів та оновлення освітніх програм; проаналізовано основні аспекти навчально-методичної, наукової, міжнародної та соціально-гуманітарної роботи Факультету, акцентовано увагу на заходах реалізації нової освітньої стратегії Університету, розглянуто питання волонтерської діяльності Факультету та відмічені основні спортивні здобутки студентів та викладачів. Також декан представив стратегічне бачення подальшого розвитку Факультету в контексті реалізації нової освітньої стратегії.

Участь в обговоренні звіту взяв Жильцов Олексій Борисович, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, який наголосив на позитивній динаміці розвитку Факультету й зростанні якості освітнього процесу та подальшій необхідності підтримки проєктів Факультету.

Роботу декана Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Лопатенка Георгія Олеговича у 2023 році колектив визнав задовільною.