Презентація спортивного проєкту президента України «Пліч-о-Пліч всеукраїнські шкільні ліги» у Києві

02 лютого 2024 року в КМДА відбулася презентація спортивного проєкту президента України «Пліч-о-Пліч всеукраїнські шкільні ліги» у Києві. Старший викладач кафедри спорту та фітнесу Ксенія Літвінова долучилася до організації цього заходу і  виступила як спікер з промовою та руханкою для вчителів фізичної культури та  адміністраторів шкіл.

Захід зібрав понад  300 учасників, з якими спілкувалися  професіонали: Дацюк Микола,  Хомайко Валентина, Любченко Олена, Лазебний-Чоловський Дмитро, Гвоздьова Ілона. Ведучими заходу були  Говорова Олена та Анатолій Анатоліч. 

Проєкт «Пліч-о-Пліч всеукраїнські шкільні ліги» спрямований на розвиток фізичної культури і спорту в Києві, формування у молоді свідомої мотивації до здорового способу життя, стимулювання залученості дітей і молоді до шкільного спорту. 

Це змагання серед учнів закладів загальної середньої освіти столиці з п'яти видів спорту: волейбол, баскетбол, футзал, спортивне орієнтування, черлідінг. Для участі у проєкті зареєструвалися понад 800 команд закладів загальної освіти Києва.