Конкурс-змагання «Здоров’я у Ваших руках»

05 квітня 2024 року студенти академічної групи ФТЕб-1-23-4.0д взяли участь у конкурсі-змаганні «Здоров’я у Ваших руках», присвяченому Всесвітньому Дню здоров’я, який відзначається щорічно 7 квітня, починаючи з 1950 року.

Мета конкурсу: продовжити знайомити студентів із поняттям «здоров’я», ознаками та чинниками здоров’я, розвивати у студентів ціннісне ставлення до власного здоров’я та стимулювати бажання дбати про нього, сприяти усвідомленню студентами необхідності ведення здорового способу життя та розуміння, що власне здоров’я залежить від їхнього піклування про нього.

Конкурси-змагання в теплій та дружній обстановці дали змогу виявити кожному студентові свою ерудицію, кмітливість та креативність, а також пізнати нову інформацію для підтримання та поліпшення власного здоров’я.

Крім того, студенти підготували свої виступи – пісні, вірші, загадки, вікторини, плакати, кросворди, презентації, відео, присвячені здоров’ю та виявили тим самим своє небайдуже ставлення до найціннішого в житті кожної людини і розуміння, що особисте здоров’я – в їхніх руках!

Бажаємо нашим дорогим студентам бути здоровими!

Керівник наукового гуртка «ГАРМОНІЯ ЗДОРОВ’Я» – Євгенія Неведомська.

OON 03 min