Профорієнтаційна робота кафедри фізичної реабілітації та біокінезіології

Протягом 2016-2017 навчального року викладачі кафедри з метою профорієнтації старшокласників побували в багатьох навчальних закладах м. Києва,

зокрема: в гімназії №191 ім. Т.Г. Тичини, гімназії №19 «Межигірська», гімназії №136, Київській гімназії №154, спеціалізованій школі №120 з поглибленим вивченням природничо – математичних наук, спеціалізованій школі № 234 з поглибленим вивченням економіки і права, а також в середніх загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів №137, №156, №262 №265.

Викладачі розповіли 11-класникам про наш Університет Грінченка, про наш Факультет здоров'я, фізичного виховання і спорту, про кафедру фізичної реабілітації та біокінезіології, надали всім буклети з інформацією про вступ 2017 року! Показали учням школи чудовий відеоролик про наш Університет!

В учнів було багато запитань: чим займається реабілітолог, де він зможе працювати після закінчення, які дисципліни вивчаються, про кількість замовлення держбюджету та оплату контракту. Учням було цікаво, чи є КВК в Університеті, чи можна займатися в різноманітних спортивних секціях та багато іншого. Сподіваємося, що учні одержали вичерпні відповіді. Щиро дякуємо за теплу гостинність адміністрації шкіл за надану нам можливість розповісти про наш Університет і запросити їхніх учнів до нас на навчання! Сподіваємося, що Грінченківська Родина в наступному навчальному році поповниться такими розумними і допитливими вихованцями з цих навчальних закладів!