Участь у Всеукраїнському конкурсі «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» - 2024

Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту традиційно долучився до участі у Всеукраїнському конкурсі «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» - 2024. 

Завідувачка кафедри спорту та фітнесу Вікторія Білецька та завідувачка кафедри фізичного виховання і педагогіки спорту Олена Ярмолюк увійшли у склад журі ІІ (міського) туру Конкурсу, якій проходив на базі школи l-lll ступенів N 266 Дарницького району.

До складу журі також увійшли представники ради роботодавців Факультету – Микола Шпиг, вчитель фізичної культури ЗЗСО №11 м. Києва, заслужений вчитель України, переможець Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок» і «Урок з елементами футболу» 2003 р. та Ірина Байдак, вчитель фізичної культури Київської гімназії № 154 м. Києва, вчитель вищої категорії, методист, призер конкурсу «Вчитель року».

Це унікальна можливість для всіх вчителів фізичної культури продемонструвати свої професійні здібності, обмінятися досвідом та отримати визнання за свій внесок у розвиток фізичного виховання молоді, а для Університету – долучитися до важливих заходів та отримати нові можливості для співпраці із закладами освіти для подальшого розвитку галузі фізичної культури і спорту.

За вагомий особистий внесок у пропаганді здорового способу життя та організацію і проведення Конкурсу членів журі було нагороджено почесними грамотами від Асоціації футболу міста Києва. Дякуємо Збройним силам України за захист і можливість проводити заходи заради нашого майбутнього!