Вітаємо Денисевича Богдана з перемогою!

03-05 квітня 2017 р. у м.Харків відбувся Чемпіонат України серед спортсменів з УОРА.

Денисевич Богдан Вікторович, студент групи ФВб-2-16 4.0д, виборов 1 місце у змаганнях на праву руку в категорії 70 кг клас АРМ 2. У травні завдяки цій перемозі Богдан у складі збірної команди України братиме участь в Чемпіонаті Європи, який відбудеться в Польщі, а також у вересні – в Чемпіонаті Світу, що проходитиме в Угорщині.


Вітаючи Богдана Денисевича з  черговою очікуваною перемогою, хочеться ще раз згадати з чого починався його шлях до найвищих сходинок п'єдесталу пошани України та Європи.

Отримавши діагноз хвороби та вирок лікарів, пройшовши безліч медичних процедур, та у 15 років перенісши надскладну операцію, Богдан не скорився хворобі, а навпаки проявив не аби яку мужність та витримку вступив до Житомирського вищого професійного училища, там і почав відвідувати спортивну секцію АРМспорту, де почав наполегливо тренуватися під керівництвом першого тренера Бойко Дмитра Володимировича. Завдяки силі волі та бійцівському характеру Богдан  крокував до перемог - приймав участь у багатьох змаганнях районного та обласного рівня, не лише  серед спортсменів з УОРА, але й  серед спортсменів без фізичних вад. У 2013 р. отримав першу спортивну державну нагороду - Диплом та медаль за 3 місце на чемпіонаті України з  АРМспорту серед спортсменів УОРА, що проходив у Харкові. 2014 році Богдан відвідав Польщу, де на Чемпіонаті Світу з АРМспорту для спортсменів з УОРА серед юніорів виборов Бронзову нагороду. В 2015 році потрапив в юнацьку збірну України  і отримав честь представляти нашу країну на Чемпіонаті Європи, який проходив в Болгарії (Софія),  де зайняв 1 місце і став Чемпіоном Європи. В 2016 році Богдан вступив до Київського університету імені Бориса Грінченка, де продовжував тренуватися під керівництвом Кирилюка Дмитра Івановича, який поставив амбітну   задачу - потрапити в  дорослу збірну України та представляти Україну на Європейській та Світовій аренах. Нинішнього року Богдан відвідав Польщу, де на Чемпіонаті Світу з АРМспорту для спортсменів з УОРА серед юніорів виборов Бронзову нагороду. А  на початку квітня 2017 р. у Харківі відбувся Чемпіонат України серед спортсменів з УОРА де Богдан виборов 1 місце. У фінальній зустрічі  переміг титулованого українського армреслера Олександра Пінчука (Заслуженого майстра спорту  з армреслінгу) та увійшов у збірну України.

«Сподіваюсь,  що  своїм прикладом  допоможу комусь у важку хвилину  знайти в собі сили та йти далі! А моя історія на цьому не зупиняється, а навпаки тільки буде цікавішою!» - ці слова Богдана для всіх нас є прямим доказом незламності і цілеспрямованості Людини з великої літери.