Урочиста церемонія презентації Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту

08 вересня 2016 р. відбулась урочиста церемонія презентації Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту був створений 01 липня 2016 року. Сьогодні на Факультеті навчається 353 студенти, серед яких є відомі світові чемпіони.

 

На церемонію завітали студенти, викладачі, співробітники та ректорат на чолі з Ректором Університету, доктором філософських наук, професором, академіком НАПН України - Віктором Олександровичем Огнев’юком, який відзначив, що відкриття Факультету – це важлива подія не лише для Університету, це крок вперед на шляху розвитку спортивної освіти столиці. 

 

Факультет здійснює підготовку бакалаврів та магістрів за напрямами: «Фізична культура і спорт», «Фізична реабілітація». Очолює Факультет Лопатенко Георгій Олегович, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, майстер спорту України міжнародного класу з фехтування. В структурі  Факультету функціонує 4 кафедри: кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту; кафедра фізичної реабілітації та біокінезіології; кафедра фітнесу та рекреації; кафедра спортивної підготовки. На кафедрах викладають титуловані викладачі-спортсмени.