Профорієнтаційні заходи кафедри спорту та фітнесу в травні

02 травня 2018 р. старший викладач Туманова В.М. відвідала відділення легкої атлетики ДЮСШ № 1 м. Бровари.

04 травня 2018 р. старший викладач Соляник Т.В. під час проведення Кубку м. Києва з легкої атлетики провела профорієнтаційну роботу зі спортсменами та тренерами ДЮСШ  "Атлант".

04 травня 2018 р. старші викладачі Кожанова О.С. та Бистра І.І. на базі СЗШ №288 м. Києва провели профорієнтаційний захід у спортивному клубі таеквон-до «Максимус» для юних спортсменів на чолі з головним тренером Квасніковою О. М., двохразовою чемпіонкою світу, та представниць художньої гімнастики, вихованців філіалу СДЮСШОР Дерюгіних на чолі з головним тренером Юрченко О.В.

05 травня 2018 р. викладач Цикоза Є.В. провела профорієнтаційні заходи у Бучанській загальноосвітній школі №4 та Бучанській українській гімназії.

05-06 травня 2018 р. старший викладач Швець С.В. провів профорієнтаційні заходи у футбольних клубах: «Троєщина», «Лівобережжя», де був проведений майстер-клас для команд і суддівство товариського матчу між командами.

Також у травні старший викладач Клименко Г.В. провела профорієнтаційну роботу в НВК 209 "Сузір'я"  з учнями 9 класу та з вихованцями ДЮСШ з легкої атлетики "Старт" (Березняки).

Під час заходів учням було надано детальну інформацію про Університет Грінченка та  умови вступу на Факультет здоров'я, фізичного виховання та спорту.